Britney Spears - Femme Fatale Tour op 8 oktober in Antwerpen

Britney Spears - Femme Fatale Tour op 8 oktober in Antwerpen

Dinsdag, 7 juni 2011 - 12u09

Britney is back! Ze heeft een nieuw album, ‘Femme Fatale’ uit en toert naar aanleiding hiervan deze zomer door de Verenigde Staten. De Europese fans kunnen hun heldin ook aan het werk zien dit jaar. Britney Spears brengt haar Femme Fatale Tour namelijk naar Europa in het najaar!

Het begint allemaal met de schijnbaar onschuldige monsterhit "Baby One More Time" in 1999. En kijk, Britney Spears is sinds die hitsingle nooit meer van de voorgrond verdwenen. Ze drukt haar stempel op de moderne popmuziek en vuurt de ene catchy single na de andere op de wereld af. ‘Femme Fatale’ is Britney’s zevende studio-album. En weerom scheert ze hoge toppen in de hitlijsten overal ter wereld. Dat onderstreept enkel haar status als één van de best verkopende artiesten van de voorbije 10 jaar.  Al ruim 67 miljoen albums gingen  over de toonbank en zowat 24 van haar nummers kwamen in de Amerikaanse Top 40 terecht. Straf allemaal, zulk palmares na dik 12 jaar carrière. Single “Hold It Against Me" uit ‘Femme Fatale’ was hitparadevoer. De nieuwe single "Till The World Ends” is ook aan een steile opmars bezig. Britney kijkt uit naar haar komende tournee. Ze belooft een uitzonderlijk muziekspektakel. Op zaterdag 8 oktober houdt ze met haar ‘Femme Fatale’ tournee halt in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 10 juni om 9u.

Ticketverkoop:
Start ticketverkoop: Vrijdag 10 juni om 09.00 uur
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be
Ticketprijzen (excl. servicekosten):
110 euro (Golden Circle)
84 euro – 67 euro – 57 euro

*0.5euro/min, incl btw

Related posts:

  1. George Michael op 7 oktober in het Sportpaleis
  2. Krystl geeft vandaag haar eerste soloconcert in Antwerpen
  3. Selah Sue op maandag 31 oktober in Vorst Nationaal (Club)
  4. George Michael op 21 oktober in Ahoy
  5. The Australian Pink Floyd Show in Koningin Elisabethzaal van Antwerpen