Johny Voners vertolkt titelrol in 'Mega Mindy & de Snoepbaron'

Johny Voners vertolkt titelrol in 'Mega Mindy & de Snoepbaron'

Maandag, 6 juni 2011 - 15u26

Na de eerste twee Mega Mindy-films, die zeer succesvol waren met in totaal zo’n 750.000 bezoekers in de Benelux, zal dit najaar de langverwachte derde film ‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ te zien zijn in de bioscoop. De opnames starten deze zomer, en niemand minder dan Johny Voners zal de rol van de gemene snoepbaron Louis voor zijn rekening nemen.

Johny Voners: 'Ik vond het erg leuk om gevraagd te worden voor deze rol, en ook heel boeiend aangezien ik eigenlijk nog nooit een soortgelijke productie heb gedaan. Het wordt zeker een blij weerzien met regisseur Vincent Rouffaer. Ik leerde hem kennen via zijn vader Senne, met wie ik toch enkele jaren heb samengewerkt in de KVS in Brussel. Ook met Vincent werkte ik in het verleden al eens samen. Het klikt erg goed tussen ons ,  ik verheug me er op om nog eens met hem samen te werken. Ik ben trouwens echt onder de indruk van de professionele manier waarop de voorbereidingen voor deze film verlopen, en kijk dan ook erg uit naar de opnames deze zomer!'

Naast Johny Voners zijn er in de film ook gastrollen weggelegd voor enkele grote namen uit Nederland. Zo speelt Angela Schijf (bekend van oa. Flikken Maastricht & Meiden van De Wit), de rol van het mooie dienstmeisje Zaila, en neemt voormalig wereldkampioen judo  Dennis van der Geest de rol van Rufus voor zijn rekening, de domme ploegbaas van de snoepfabriek. Vlaams acteur Tristan Versteven vertolkt de rol van Alexander, de trouwe butler van de snoepbaron.
 
Synopsis:
In ‘Mega Mindy & de Snoepbaron’  staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want ze moet het opnemen tegen de mensen waarvan ze echt houdt….
Alles draait om liefde en snoep in deze derde Mega Mindy film. Mieke wil Toby voor zich winnen met behulp van een liefdesdrankje van Opa. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepfabrikant Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron…
Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden?  Het wordt een uiterst spannende race tegen de tijd…

Cast: Mieke/ Mega Mindy: Free Souffriau – Toby: Louis Talpe – Oma Fonkel: Nicky Langley – Opa Fonkel : Fred Van Kuijk – Commissaris Migrain: Anton Cogen – Snoepbaron: Johny Voners – Alexander:Tristan Versteven – Zaila: Angela Schijf – Rufus: Dennis van der Geest.

‘Mega Mindy en de Snoepbaron’ is vanaf 21 december 2011 te zien in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen. Vincent Rouffaer neemt de regie voor zijn rekening. De productie is in handen van Studio 100, en de film zal in Vlaanderen worden verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).

Foto: Studio 100

Related posts:

  1. K3 krijgt een eigen vliegtuig
  2. Trailer van eerste Kuifje-film vrijgegeven
  3. Opnames ‘The Loft’ morgen van start in New Orleans
  4. Beleef het begin van Harry Potter vlak voor de grote ontknoping
  5. De Vlaamse Kortfilm ‘Badpakje 46′ heeft in Cannes die jury prijs gewonnen