Defected in the House komt naar België

Defected in the House komt naar België

Woensdag, 1 juni 2011 - 19u20

Defected viert de release van zijn jaarlijkse bestseller compilatie Defected In The House Ibiza ’11, met een spetterende Defected In The House party in de Carré in Willebroek op 1 juni.

Elk jaar, brengt Defected begin juni zijn Ibiza compilatie uit, vol exclusieve hits die deze zomer de clubs in Ibiza in vuur en vlam zullen zetten. Defected labelbaas Simon Dunmore koos dit jaar o.a. voor knallers van The Shapeshifters, KORT, Style Of Eye…  Deze onmisbare verzamelaar ligt op 6 juni in de betere platenzaak.

Om dit te vieren organiseren de mensen achter de  Belgische community site www.belgiuminthehouse.be op 1 juni een spetterende Defected In The House party in de Carré in Willebroek. Achter de draaitafels staan onder meer de Nederlandse houselegendes Chocolate Puma, onder meer bekend van hits als ‘I Wanna Be U’ en de classic ‘Give It Up’ van de Good Men. Daarnaast vliegt de Engelse Defected resident Rae over uit London om de typische Defected sound aan het Belgische publiek te laten horen. 
 
Deze internationale line-up wordt ondersteund door lokale artiesten DJ Licious, Sakso en Delafino.
 
Bekijk hier het promofilmpje
 
 

Related posts:

  1. Vlieg deze zomer naar Ibiza met David Guetta
  2. Zita Swoon Group komt naar Circo Paradiso
  3. Nederlandse band ‘Pioneers Of Love’ helemaal klaar voor België
  4. Kinepolis België verruimt aanbod ‘Opera in de Cinema’
  5. Deadmau5 zakt op 9 juni af naar Culture Club