Zangwedstrijd voor Q-dj's bij Ornelis & Rogiers

Zangwedstrijd voor Q-dj's bij Ornelis & Rogiers

Maandag, 16 mei 2011 - 17u20

Alleen durvers luisteren deze week naar Q-music, want de Q-dj’s gaan zingen! Ochtenddj’s Sven Ornelis & Kürt Rogiers organiseren een Idoolwedstrijd voor de Q-dj’s, naar aanleiding van de Idoolfinale op tv aanstaande vrijdag. Elke ochtend nemen 3 dj’s het tegen elkaar op. De Q-luisteraars beslissen welke van de 3 toch nog te aanhoren is en doorstoot naar de finale op vrijdag.

Wim Oosterlinck valt af met 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen'

Vanochtend zongen Q-dj’s Wim Oosterlinck, Astrid Philips en Maarten Vancoillie tegen elkaar.  Voor de Q-luisteraars was Astrid de overduidelijke winnaar met “Use Somebody” van Kings of Leon.  Wim was de grote verliezer met “De dag dat het zonlicht niet meer scheen” van John Terra. De reactie van een luisteraar: “Mijn katten zijn plots intens geboeid aan het kijken en luisteren. Wim is alvast hun favoriet.”

Morgen, dinsdag, is het de beurt aan Jan Thans, Jolien Roets en Bjorn Verhoeven.   In 2007 organiseerde de ochtendshow van Q-music ook al een DJ-Idool.  Bart-Jan Depraetere was toen de grote winnaar met “Per Spoor” van Guus Meeuwis.

Vrijdag finale in de echte tv-studio

Vrijdag is niet alleen voor Kevin en Kato een speciale dag, ook voor de Q-dj’s is het nagelbijten en vooral de stembanden smeren, want 5 finalisten nemen het dan ’s ochtends tegen elkaar op in een spannende finale.  Die vindt plaats in de echte Idoolstudio in Lint.  Wil je er graag bij zijn?  Luister dan de hele week naar Q en win een duoticket!   

Ornelis & Rogiers Showtime, elke weekdag van 6 uur tot 9 uur op Q-music.

Related posts:

  1. Vrijdag wint één Q-luisteraar milieuvriendelijke sportauto van de toekomst
  2. Win een Tesla Roadster op Q-music