George Michael op 7 oktober in het Sportpaleis

George Michael op 7 oktober in het Sportpaleis

Woensdag, 11 mei 2011 - 16u45

Vele duizenden fans kijken hier naar uit! Dit najaar komt George Michael naar Antwerpen met zijn Symphonica: The Orchestral Tour.

Symphonica is een tournee die start in juni en loopt tot december. Die brengt hem naar 15 Europese landen waaronder België. George Michael is één van de grootste en meest geliefde Britse singer-songwriters. Met deze Symphonica tournee viert hij bijna 30 jaar op de planken. En George Michael doet dat op een speciale manier. Tijdens de komende tournee zal hij een weloverwogen selectie uit zijn eigen repertoire brengen, maar ook covers van zijn favoriete nummers van andere artiesten. De muziek wordt herwerkt voor het orkest dat George zal begeleiden. Elke song krijgt een klassiek arrangement. 

Met Symphonica maakt George Michael een ambitieuze muzikale droom waar. Het is dan ook een uitgelezen kans om één van ’s werelds populairste artiesten aan het werk te zien onder begeleiding van een symfonisch orkest in België. 

Symphonica is een prachtige nieuwe stap in zijn carrière. Nu al belooft deze tournee voor zowel zanger als publiek magische momenten te brengen. Op 7 oktober brengt George Michael Symphonica naar het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start op vrijdag 20 mei om 9u.

Meer info: www.sportpaleis.be

No related posts.